Instructiuni de folosire Hondrostrong

Instrucțiuni pentru utilizarea produsului Hondrostrong

Modul de utilizare a gelului este indicat în instrucțiuni. Respectarea strictă a recomandărilor este o garanție a siguranței primirii fondurilor. Medicii din Moldova prescriu un medicament pentru tratamentul și prevenirea bolilor articulare. Unguentul elimină inflamația, îmbunătățește alimentarea cu sânge a articulațiilor și vă permite să eliminați semnele neplăcute de osteocondroză, artrită, artroză.

Cum se aplică corect crema?

Aplicarea cremei pentru durerile articulare

Instrucțiunile de utilizare sunt atașate instrumentului. Numărul de aplicații, doza, durata cursului tratamentului este prescris de medicul curant, în conformitate cu boala, complexitatea acesteia și severitatea simptomelor. Deoarece remediul este prescris pentru administrarea locală, acesta poate fi combinat cu terapia medicamentoasă, dar numai după consultarea unui traumatolog sau ortoped.

Cum să o utilizați corect: aplicați o cantitate mică de cremă pe palma mâinii și masați ușor în zona perturbată până la absorbția completă. Se recomandă să froti zona afectată de 2-3 ori pe zi. Cursul este prescris de medic și poate dura de la 4 la 8 săptămâni. Medicamentul nu lasă pete grase pe haine, nu are miros, nu provoacă disconfort. Este absorbit instantaneu și începe să lucreze la recuperare.

Contraindicații

Contraindicațiile pentru crema Hondrostrong includ următoarele:

  1. Intoleranță personală la substanțe.
  2. Minoritate.
  3. Persoanele cu vârsta peste 80 de ani pot folosi această cremă numai după consultarea unui medic.

Crema pentru recuperarea și ameliorarea durerilor articulare este capabilă să depășească artrita, artrozele după prima aplicare.