Recenzii despre Hondrostrong

 • Vadim
  După ce am intrat într-un accident, a durat mult să mă recuperez. Piciorul stâng a suferit cel mai mult, doare și se umflă frecvent. Ung cu gel Hondrostrong timp de 2 săptămâni. Am consumat alte medicamente și unguente, dar acestea nu au ajutat. Numai acest medicament economisește. Instrumentul elimină inflamația, umflarea, durerea, articulațiile se îndoaie mai ușor, nu scârțâie.
  Hondrostrong
 • Liuba
  Am 70 de ani. De-a lungul anilor, a devenit dificil să se miște, articulațiile au început să doară noaptea, iar picioarele mi se umflă ziua. Soțul a ordonat lui Hondrostrong. O folosesc de 2 săptămâni și încă nu-mi vine să cred: un fel de miracol. A fost mai puțină durere, și umflarea a dispărut. Datorită acestui medicament minune, am uitat de durerile articulare.
  Hondrostrong
 • Nelly
  Am osteocondroză. Lucrez la calculator toată ziua. Fac gimnastică, dar nu ajută. După somn, capul și gâtul sunt ca vata. Am încercat toate unguentele, nimic nu ajută. Mama a recomandat Hondostrong Gel. L-am comandat pe site-ul oficial. Plătit la primire. La început am fost sceptic, dar îl pătim de o săptămână și văd un efect vizibil.
  Hondrostrong
 • Sergiu
  Încă din copilărie, el a fost angajat în haltere. Ligamentele deteriorate la vârsta de 30 de ani, a existat o ruptură de menisc. Am făcut operația de trei ori, încă mă doare genunchiul, șchiopătez. Am citit despre Hondrostrong pe forum. L-am comandat. Durerea s-a potolit, genunchiul a început să reacționeze mai puțin la vreme. Cred că peste o lună voi înceta să șchiopătez. Acesta este un remediu foarte eficient. Vă recomand!
  Hondrostrong
 • Valeria
  Acum doi ani, am alunecat și mi-am rupt piciorul. După aceea, au început să apară dureri, a apărut o reacție la schimbarea vremii, durerea și durerea piciorului. Sora a ordonat lui Hondrostrong. Crema are un efect complex asupra articulațiilor și a țesutului osos. În doar câteva zile, m-am simțit ușurat. În afara ferestrei, vântul și ploaia, iar piciorul nu mă mai doare.
  Hondrostrong
Evaluarea utilizatorilor Hondrostrong
4.3
19